Koulutusta arvioinnista, hahmottamisvaikeuksista ja osallistavasta toimintakulttuurista

Erityistä tukea tarvitsevan oppijan oppimisen ja osaamisen arviointi ammatillisessa koulutuksessa 2 op

Kiinnostavatko sinua erityistä tukea tarvitsevan oppijan osaamisen ja oppimisen arviointi? Pohditko mukauttamiseen liittyviä kysymyksiä? Tule koulutukseemme, joka toteutetaan Oulussa  21.3 ja 18.4.206.

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja opetuskustannuksiltaan maksutonta kohderyhmään kuuluville. Ilmoittaudu koulutukseen 6.3.2016 mennessä osoitteessa www.jamk.fi/opelle


 

Hahmottamisvaikeudet ammatillisessa koulutuksessa Jyväskylässä 22.3.2016 –seminaaripäivä

Tunnetko opiskelijan, joka ei osaa tulla oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, joka tuntuu joskus sekoittavan yksinkertaisetkin asiat ja jolla voi mennä sukset ristiin myös kavereiden kanssa? Voisiko kyse olla hahmottamisen vaikeuksista? Entä miten voisit tukea tällaisen oppijan oppimista, opiskelua ja ammattiin valmistumista.

Ilmoittaudu seminaariin 15.3.2016 mennessä osoitteessa www.jamk.fi/opelle . Voit osallistua seminaaripäivään myös verkon kautta. Seminaaripäivän hinta on 110€ (sis. alv). Jos oppilaitoksestasi osallistuu seminaaripäivään enemmän kuin viisi osallistujaa, hinta on 550 €.

Tule mukaan valtakunnalliseen seminaaripäiväämme, jonka järjestämme yhteistyössä Ammatilliset erityisopettajat ry:n kanssa.


Osallistavan ja yhteisöllisen toimintakulttuurin rakentaminen 2 op

Työskenteletkö perusopetuksen, ammatillisen koulutuksen tai lukiokoulutuksen parissa? Kiinnostavatko sinua oppilaitoksen toimintakulttuuriin liittyvät kysymykset ja yhteistyötä tukevat toimintatavat? Pohditko, miten voit tukea ja kohdata opiskelukyvyiltään heikompia opiskelijoita?

Tule koulutukseemme, joka toteutetaan Helsingissä 20.-21.4.2016. Koulutukset ovat Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja opetuskustannuksiltaan maksutonta kohderyhmään kuuluville. Ilmoittaudu koulutukseen 6.4.2016 mennessä osoitteessa www.jamk.fi/opelle

Lisätietoja Lea Vilmi, koulutussuunnittelija,
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu, täydennyskoulutuspalvelut.                                                                                                                Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@jamk.fi

Jätä kommentti