Opiskele ammatilliseksi erityisopettajaksi

JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen haetaan 7.-25.1.2013. Yhteishaussa voi hakea opiskelemaan myös ammatilliseksi opettajaksi tai opinto-ohjaajaksi.

Ammatillinen erityisopettajankoulutus on tarkoitettu opettajille, jotka haluavat syventää osaamistaan erityisopetuksen saralla. Koulutus on erityisesti sellaisia opettajia varten, jotka jo toimivat ammatillisena erityisopettajana tai aikovat näihin tehtäviin tulevaisuudessa. Koulutus antaa pätevyyden erityisopetuksen tehtäviin ammatillisessa koulutuksessa.

Erityisopetuksen asiantuntijuutta tarvitaan yhä enenevissä määrin. Opinnoissa pureudutaan ammatillisen erityisopetuksen ajankohtaisiin haasteisiin ja otetaan huomioon alueellisen kehittämisen tarpeet. Opiskelu antaa työkaluja erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaamiseen, heidän opintojensa henkilökohtaistamiseen sekä yksilöllisen opetuksen järjestämiseen.

Ammatillisen erityisopettajan opinnot voi suorittaa oman työn ohessa noin 1,5 vuodessa. Vuonna 2013 opintoja tarjotaan Jyväskylän lisäksi toista kertaa myös Etelä-Lapin alueryhmässä. Hakulomake löytyy hakuaikana osoitteesta www.opekorkeahaku.fi, jossa on myös kattavasti hakuun liittyvää tietoa.

» Lue lisää nettisivuiltamme!

Jos haluat kysyä jotain hakuun liittyen, vastaamme sinulle myös Facebookissa www.facebook.com/opettajakorkeakoulu.

Jätä kommentti